Les capses del sons

Ja som a les festes de Nadal. Aquestes comporten moltes coses,entre elles la possibilitat de demanar alguns regals que ens poden ser útils en la nostra pràctica educativa. És per això que us recomano que considereu la idea que els Reis us portin aquesta novetat editorial: Les Capses dels sons. Editorial Lebon.

El llibre que us presento és el resultat de l’experiència amb el material de Les Capses dels Sons  que les autores van iniciar a Atenció Primerenca amb infants amb sordesa, i van continuar a Escoles Bressol, Centres d’Educació Infantil i Primària i als centres d’agrupament d’alumnat sord. Les autores (Mercè Calafí, Eva Ocaña, Montse Segarra i Rosa Vives) són, des dels anys 90, logopedes del del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i actualment treballen al CREDA Jordi Perelló del Vallès Occidental.

És una eina pensada per acompanyar l’infant en el procés d’adquisició dels sons de la parla de la llengua catalana, en interacció amb l’adult i a partir d’uns objectes senzills. Hi trobareu una guia didàctica que recull les indicacions per poder preparar Les Capses dels Sons i una proposta d’activitats amb orientacions per a la seva aplicació en diferents contextos educatius.

Aquest és un material dinàmic que evoluciona amb la pràctica compartida i aporta idees i recursos per fer‐ne ús amb infants que necessiten una estimulació del llenguatge sistemàtica i específica, tant en entorns d’aula com en espais de reeducació.

 

 

3 Comments

  1. Susanna Arànega Español

    Un molt bon regal. Val la pena tenir present altres materials no tant comercials.

  2. Susanna Arànega Español

    La llástima és que aquests materials siguin poc coneguts.

  3. Joan

    M’alegra saber que hi ha autores de demostrada solvència darrara d’un llibre com aquest. Espero que sigui tot un èxit!

Deixa un comentari