Jocs per a l’estiu

Arriben les vacances, l’escola s’ha acabat i tindrem més temps per estar a casa amb la família i gaudir del temps lliure. Una activitat divertida i alhora divertida que podem fer és jugar a jocs de taula.

En aquest bloc ja us hem presentat alguns jocs de taula educatius com el Cuboro i el 13+4 així que ara en toquen 3 més.

La primera proposta per a l’estiu és un joc força senzill anomenat MAMA MIA! on els jugadors (de 2 a 5 i majors de 10 anys) hauran d’exercitar la memòria per anar recordant els diferents ingredients que es van posant al forn abans de poder fer una pizza. Les partides ràpides (una mitja hora de durada) asseguren el treball de la memòria i diversió a tutti pleni per a tota la família!

MammaMia

La segona proposta és el BATTLE SHIP, un joc ràpid (10 minuts per partida) original i divertit on els més petits de la casa (a partir de 7 anys) podran començar a treballar l’organització de l’espai, el pensament seqüencial i l’estratègia per intentar repartir totes les ovelles del seu ramat en el camp de pastura i intentar alhora que els oponents no els molestin.

BattleShip

La darrera proposta és el DIXIT, un joc totalment diferent als que estem acostumats a jugar. És per jugar-hi de 3 a 6 persones majors de 8 anys (tot i que existeix una versió per a fins a 12 jugadors). Tot i que la fitxa tècnica marca mitja hora de joc aquest s’acostuma a allargar fins a l’hora així que ho haurem de tenir en compte a l’hora d’organitzar el temps. Cada partida ens permetrà exercitar i potenciar l’imaginació, la comunicació verbal i la capacitat per posar-se en el punt de vista dels altres. Queda doncs garantida una bona estona!

Dixit

Juguem pel plaer de jugar però tinguem present que també podem utilitzar el joc com a recurs educatiu per desenvolupar les capacitats cognitives, relacionals, físiques o sensorials dels participants.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.