TU MEMORIA EN MIS MANOS

Avui us vull presentar aquest llibre, que ha sortit fa molt poc. La seva autora, Pepita Cedillo, és una companya del CREDA Pere Barnils de Barcelona. Treballa com a logopeda i especialista en llengua de signes a l’escola Tres Pins.

Amb la Pepita només fa quatre anys que ens coneixem i ja des del primer moment ens  hem avingut. Fa dos estius vaig llegir els dos altres llibres seus. En aquest ens parla d’ella mateixa, de la seva infantesa i del seu aprenentatge personal i professional i ens explica com la seva sordesa l’ha condicionat en motes coses de la vida.

Reflexiona sobre la comunicació, la llengua oral, la llengua de signes, l´us de les pròtesi per part de les persones sordes, la seva relació amb els alumnes i les seves famílies, el silenci, la generositat de compartir la saviesa, els prejudicis socials respecte les persones sordes… El cas és que l’aportació que fa, des de la seva vivència, pel que fa a l’aprenentatge de la llengua oral i de la llengua de signes, és molt enriquidora. Ajuda a reflexionar, posant en solfa que sovint, el que més ens costa a les persones, és ESCOLTAR!

Us animo a que llegiu el llibre, tot un testimoni de vida.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada