Autors

Susanna Susanna Arànega, Doctora en Pedagogia, és professora a la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona. Mestra i formadora de formadors des de 1990 en diferents àmbits i etapes educatives. Té publicacions diverses adreçades a públics ben diferents: infants, famílies i professionals de l’educació. Els seus darrers treballs es centren en l’avaluació de la formació -des de la diagnosi i la detecció de les necessitats formatives dels docents a la transferència- i les competències docents.  

Articles al bloc

Linkedin

Quadrat2 Santi Garriga Crespi, Diplomat en Magisteri, especialitat Educació Física, per la Universitat de Barcelona i Llicenciat en Pedagogia per la Universitat Autònoma de Barcelona. 
Àmplia experiència com a especialista d’educació física, mestre tutor i formador en l’àmbit de l’educació i a la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona. Apassionat de les noves tecnologies, els recursos a la web 2.0, dels jocs a l’àrea d’educació física i l’ensenyament lúdic de les matemàtiques.  

Articles al bloc

Linkedin

Anna Anna Nolla Casals, mestra, pedagoga i logopeda. Ha estat tutora d’Educació Infantil i Primària i fa catorze anys és logopeda del CREDA del Vallès Occidental. El Departament d’Ensenyament li va concedir una Llicència d’estudis per desenvolupar el tema de la pedagogia de la vida i de la mort en l’àmbit educatiu.
És autora de llibres per a docents com “Del viure i del morir. Propostes per acostar-nos a l’experiència de la finitud”, “Com escollir escola” i “La logopèdia”. És coautora de llibres de text de llengua d’Edebé i de la col·lecció TAM-TAM per a l’educació infantil d’Enciclopèdia Catalana, o la col·lecció Descobrim La Galera.  

Articles al bloc

Linkedin

Joan2 Joan Portell Rifà, Doctor en Ciències de l’educació per la Universitat Autònoma de Barcelona, llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona. Ha col·laborat i col·labora amb la Universitat de València, amb la Universitat de Girona, i amb la Universitat de Barcelona.
Codiregeix la revista Faristol, especialitzada en literatura infantil i juvenil i coordina el programa de motivació a la lectura Municipi Lector. Col·labora en diferents mitjans de comunicació i ha publicat diversos títols de rutes a peu i en bicicleta de muntanya destinats a totes les edats, llibres infantils i juvenils i llibres de text.  

Articles al bloc

Linkedin