Presentació

Dos dits de front és una plataforma d’intercanvi en la que l’educació, nens i adolescents són el pal de paller de les diferents aportacions.

Dos dits de front és el punt de trobada de quatre professionals de l’entorn pedagògic amb la voluntat de comunicar.

Dos dits de front és un bloc on hi trobareu idees i informació sobre el món de l’educació. Un conjunt d’articles i reflexions amb l’ànim d’orientar, d’obrir portes i suggerir preguntes i respostes. Tot plegat partint de la nostra experiència i formació com a pedagogs, mestres i logopedes que hem estat i estem en actiu tan a l’escola com en centres de formació i a la universitat.

Dos dits de front aporta orientacions sobre el llenguatge, l’organització escolar, l’activitat física, la descoberta de l’entorn, les sortides en família…, i un llarg etcètera. Amb una mirada centrada en la persona i les seves vinculacions amb l’escola, la família i l’entorn. I és així, amb una visió lliure, individual i holística de l’educació, com creiem que s’ha de considerar l’infant i l’adolescent.

Hi esteu tots convidats!

One Comment

  1. Maria

    Els millors desitjos per a vosaltres com a grup impulsador d’aquest espai , i per mi i molts altres que de ben segur podrem aprofitar-nos i compartir-lo.
    Moltes felicitats!

Deixa un comentari